Kul trip med kompisarna

Nu när sommaren är här och alla bara längtar efter sin semester vilket inte är så konstigt alls så finns det ju så många olika saker som man kan hitta på och det är ju kul. Det skulle vara kul att hyra buss i Göteborg och ta med sig sina vänner på en roadtrip, det tycker jag skulle vara jätte kul.
Finns så mycket att göra och se här hemma i Sverige och speciellt på sommaren när det är så vackert så skulle det vara så härligt att åka runt i Sverige och stanna där man vill, bada där man vill och så vidare. Ja det finns så mycket som skulle vara kul att se.

Saker jag vill se

Det finns så mycket som skulle vara kul att se här i Sverige och ett sådant ställe skulle vara Piteå havsbad det säger ju alla att det är så vackert att det är norrlands riviera. Ja sen vore det kul att åka upp till Kebenekajse det skulle inte vara helt fel eller varför inte åka till Öland och ha det skönt.
Ja det finns verkligen så mycket som man kan göra och se och som skulle vara väldigt kul att göra tillsammans med sina vänner på en liten roadtrip tycker jag.
Så det är ett litet tips på vad man kan göra på semestern om man inte har bokat något än. Då kan man vara väldigt spontan och ta dagarna som det kommer och bara njuta. Det tycker jag låter som en härlig semester det. Eller hur?
Ja men det finns ju så mycket skoj som man skulle kunna hitta på och det är ju bra att det finns så mycket att hitta på för vi är ju så olika och tycker olika saker är roliga och då måste det ju få vara. Så man får ta en sak i taget.